Hogyan juthatsz el hozzánk

Az iPhone, iPad, iPod készüléked javítása már nem is lehetne egyszerűbb, csak válaszd ki a számodra legmegfelelőbb szolgáltatást.

Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot és egyeztess szervizünkkel a számodra megfelelő időpontért és gyere a belvárosban található szervizünkbe.

  • Csak hívj minket hogy számítsunk rád, a 06-30.878-9998-as telefonszámon és mi megjavítjuk iPhonekészüléked mindössze 30 perc alatt.
  • Elérhetőségeink
Kicsit messzebb laksz vagy nem esik útba? Elküldheted Postán vagy Futárral. Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre, hogy felkészüljünk aziPhone, iPad vagy iPod készüléked érkezésére.
  1. Beérkezés, visszaigazolás
  2. Beérkezés időpontjától függően javítás
  3. Visszapostázás a következő munkanapon

További információért hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre. Postacím: 1141, Budapest, Szugló u. 125D.

Túl elfoglalt vagy ahhoz hogy holmi iPhone szervizekbe rohangálj!!! A szerviz megy hozzád!!! Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre és egyeztess technikusunkkal a számodra megfelelő időpontért.
  • 1-es zóna kiszállási díj 5000 HUF
  • 2-es zóna kiszállási díj 7500 HUF
  • 3-as zóna kiszállási díj 10.000 HUF

Térkép

Zónák

Zónák

iPhone 3G/3GS fényérzékelő csere

A csere időben 10 perc. Beszélgetés közben a kijelző nem sötétedik el a 3GS fényérzékelő javasolt.

iPhone 3G/3GS home gomb csere

A csere időben 20 perc. Nehezen érzékel vagy többször kell megnyomni a 3GS home gomb csere indokolt.

iPhone 3G/3GS mikrofon csere

A csere időben 10 perc. A mikrofon recseg, halkan vagy nem hallanak a 3GS mikrofon csere indokolt

iPhone 3G/3GS beszéd hangszóró csere

A csere időben 10 perc. Beszéd közben recseg, halk vagy nem szól a 3GS beszéd hangszóró csere indokolt.

iPhone 3G/3GS headset csatlakozó csere

A csere időben 30 perc. Headset recseg, csak az egyik fül szól vagy a mikrofon nem működik akkor indokolt a 3GS headset csatlakozó csere. A javításhoz a felső szalagkábel cseréjére van szükség ami tartalmazza a headset csatlakozót, a némító és a hangerő szabályozó gombokat.

iPhone 3G/3GS csengő hangszóró csere

A csere időben 10 perc. Nem szól, recseg, vagy halk a csengés, zenehallgatás vagy kihangosítás a 3GS csengő hangszóró csere indokolt

iPhone 3G/3GS némító gomb csere

A csere időben 30 perc. Nem némítja le a telefont, vagy folyton kapcsolgatja ezáltal rezeg a készülék akkor a 3GS némító gomb csere indokolt. A javításhoz a felső szalagkábel cseréjére van szükség ami tartalmazza a headset csatlakozót, a némító és a hangerő szabályozó gombokat.

iPhone 3G/3GS töltő csatlakozó csere

A csere időben 10 perc. Nem tölt, PC-vel nem kommunikál a 3Gs töltő csatlakozó csere indokolt.

iPhone 3G/3GS hátlapcsere fém kerettel

A csere időben 30 perc. A hátlap törött, repedt vagy csak elhasználódott és karcos a 3GS hátlapcsere indokolt. A szerelés viszonylag bonyolult mert a teljes készülék a hátlapba van építve.

iPhone 3G/3GS bekapcsoló gomb hiba

A javítás időben 30 perc. A bekapcsoló gomb megnyomására nem zár le a készülék, vagy csak ha erősen nyomjuk. Leggyakrabban leejtés után tapasztalható amikor a gomb környékén a műanyag ház és a fém keret elválik egymástól. A javításhoz a felső szalagkábel cseréjére van szükség ami tartalmazza a headset csatlakozót, a némító és a hangerő szabályozó gombokat.

iPhone 3G/3GS akkucsere

A csere időben 10 perc. Hamar lemerül vagy az akku töltöttség x százalékánál kikapcsol. Átlag használat mellet az akku 24-36 óráig képes ellátni a készüléket töltés nélkül. Ettől kevesebb ideig bírja akkor a 3GS akkumulátor csere indokolt.

iPhone 3G/3GS LCD kijelző csere

A csere időben 10 perc. Az iPhone 3GS LCD kijelző csere indokolt ha a kijelző összetört, feketén vagy fehéren világít.

iPhone 3G/3GS érintő üveg csere

A csere időben 10 perc. Az érintő üveg csere indokolt ha összetört, nem vagy csak részlegesen érzékel.