Hogyan juthatsz el hozzánk

Az iPhone, iPad, iPod készüléked javítása már nem is lehetne egyszerűbb, csak válaszd ki a számodra legmegfelelőbb szolgáltatást.

Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot és egyeztess szervizünkkel a számodra megfelelő időpontért és gyere a belvárosban található szervizünkbe.

  • Csak hívj minket hogy számítsunk rád, a 06-30.878-9998-as telefonszámon és mi megjavítjuk iPhonekészüléked mindössze 30 perc alatt.
  • Elérhetőségeink
Kicsit messzebb laksz vagy nem esik útba? Elküldheted Postán vagy Futárral. Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre, hogy felkészüljünk aziPhone, iPad vagy iPod készüléked érkezésére.
  1. Beérkezés, visszaigazolás
  2. Beérkezés időpontjától függően javítás
  3. Visszapostázás a következő munkanapon

További információért hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre. Postacím: 1141, Budapest, Szugló u. 125D.

Túl elfoglalt vagy ahhoz hogy holmi iPhone szervizekbe rohangálj!!! A szerviz megy hozzád!!! Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre és egyeztess technikusunkkal a számodra megfelelő időpontért.
  • 1-es zóna kiszállási díj 5000 HUF
  • 2-es zóna kiszállási díj 7500 HUF
  • 3-as zóna kiszállási díj 10.000 HUF

Térkép

Zónák

Zónák

iPhone X Előlap csere (LCD és érintő)

Az Apple által “Super retina” kijelzőnek nevezett, valójában a Samsung által gyártott 5,8 colos “faltól – falig” kijelző az iPhone X egyik legnagyobb újítása. Sajnos jelen esetben a legérzékenyebb és az egyik legdrágább része is. Ejtések, ütődések hatására megrepedhet, betörhet, ezzel használhatatlanná válna méregdrága csúcsmobilunk. Ilyen esetekben tudunk gyors és szakszerű segítséget nyújtani az iPhone X kijelző cserével. Szervizünkben kényelmesen megvárható, kollégánk 20 perc alatt kicseréli. INF: Ennél a típusnál a külső érintő üveg, és az alatta található LCD kijelző 1 alkatrész, gyárilag össze vannak ragasztva. Külön nem cserélhető. Külön kérésre tudjuk a javítást Gyári felújított kijelzővel végezni. Részletekről érdeklődj kollégáinknál.

iPhone X Akku csere

Nagyon gyorsan lemerül? 20-30% töltést mutat mégis kikapcsol? Hívásközben kikapcsol? A megoldás az iphone X akkumulátor cseréje. Természetesen megvárható a művelet, pár perc alatt kész van.

iPhone X Töltő csatlakozó csere

Mozgatni kell, hogy elkezdje a töltést? Nehezen megy bele a csatlakozó? Nem érzékeli a számítógép? Megszakad az átvitel? Az iPhone X egy csatlakozót használ mind a töltésre, az adatátvitelre, de a headsetet is ide csatlakoztatjuk. a fokozottabb igénybevétel gyorsabb elhasználódást eredményez.

iPhone X Beszéd hangszóró csere

Beszélgető partneredet halkan vagy recsegve hallod bár fel van hangosítva a készüléked? A külső porszűrő rács ugyan felfogja a szennyeződés nagy részét, azonban a mikroszkopikus por ha belekerül elhalkul, vagy a hangszóró mágnes gyűjti össze a fémszilánkokat amik ha megsértik a membránt akkor torz lesz a beszédhang. az iPhone X beszédhangszóró csere csupán 30 perc alatt kész, a helyszínen megvárható.

iPhone X Készülékház csere

Ütődések, külső fizikai behatások miatt sarkainál megnyomódhat behorpadhat, elgörbülhet. Hosszú távon a készülékházba szerelt alaplap, kijelző valamint a többi alkatrész sem szereti, ha deformitásnak van kitéve. Arról nem is beszélve hogy nem esztétikus. Sok esetben csak a hátlapi üveg törik be ez külön cserélhető.

iPhone X Mikrofon csere

Panaszkodnak hogy halkan hallanak vagy recsegsz? Csak kihangosítva hallank, vagy a kamerád nem rögzít hangot? A megoldás a mikrofon cseréje. Utána komfortosabbak lesznek beszélgetéseid, és a lényegre koncentrálhattok, nem kell bocsánatot kérni a rossz minőségű hangért. Természetesen ezen művelet is megvárható szervizünkben.

iPhone X Wifi antenna csere

iPhone X Bekapcsoló gomb fólia csere

Nem tudod bekapcsolni/lezárni a képernyőt? Mintha beljebb lenne a gomb? Nem kattan? Ki kell cserélni, amit a helyszinen 30 perc alatt meg is lehet várni.

iPhone X Headset csatlakozó csere

Zenét hallgatnál de nem szól a headset? Csak az egyik fele szól? Recseg? Az iPhone X nem rendelkezik 3,5 jack csatlakozóval mint elődei, helytakarékosság miatt. A töltő csatlakozó tölti be a headset csatlakozó szerepét. Itt a töltéssel közösen használt csatlakozóban az érintkezők gyorsabb kopása miatt fordulhat elő hogy recseg, vagy rendellenesen viselkedik. Belekerült nedvesség miatt azonban akár zárlatos is lehet az alkatrész ami a headset csatlakozásának érzékeléséért felelős, tehát amikor nincs headset csatlakoztatva akkor is viselkedhet úgy mintha lenne csatlakoztatva. Ilyenkor nincs a iphone-on beszédhang, nem hall minket a beszélgető partnerünk, de zene vagy videó lejátszásánál sincs hangja.

iPhone X Némító gomb csere

Nem megy a némítás? Nem kattan rendesen? Csak erővel tudod állítani a kapcsolót? Érdemes cserélni mielőtt teljesen tönkre megy és végleg néma módban nem ragadozó. Az alkatrész cseréje megvárható szervizünkben.

iPhone X Hangerő gomb fólia csere

Nem tudod a készülék oldalán állítani a hangerőt csak a menüben? Beragadt, vagy nem kattan a gomb? Már nem is hallod olyan halk vagy mindenki téged néz társaságban mert üvölt az iPhone-od? A hangerő gomb fólia cseréje után újra működni fog készüléked.

iPhone X Hátlapi kamera csere

Nem tudod megörökíteni a világod, homályos vagy foltos a kamera kép? Erösebb külső behatások, ütődések után nem fókuszál? A kamera modul cseréje javítja ezt a hibát.

iPhone X Előlapi kamera csere

Nem tudod megörökíteni a világod, homályos vagy foltos a kamera kép? Erösebb külső behatások, ütődések után nem fókuszál? A kamera modul cseréje javítja ezt a hibát.

iPhone X Fényérzékelő – Elsötétedés érzékelő csere

Beszélgetés közben az arcoddal megnyomod a kijelzőt? Lenémítod? Megszakad? A készülék nem érzékeli azt hogy a fülhöz emelték. Ilyenkor kell kicserélni azt a fényérzékelőt ami hívásoknál aktív. Mint szinte minden művelet ez is megvárható szervizünkben kényelmes körülmények között.

iPhone X Csengő hangszóró csere

Halkan? Netán recsegve szólal meg a kedvenc csengőhangod? Esetleg nem hallod a másik felet kihangosítva? Egyszerű a megoldás amit kínálunk, a csengő hangszóró cseréje és te mindezt helyben meg is várhatod.

iPhone X Vibra motor csere

Lenémítod a telefont és az többé semmilyen formáját nem mutatja hogy kerestek. Lehet hogy nem rezeg már többé. Egy rezgő motor csere és újra dorombol szeretett iPhone-od.

iPhone X Ultrahangos tisztítás

iPhone X Alaplapi javítások – bevizsgálás után

Vannak hibák amiket a fentebb felsorolt moduláris alkatrész cserék nem orvosolnak, mert azt a funkciót kezelő alaplapi alkatrész hibásodott meg. Ezen alkatrészek hibafeltárása és javítása együttesen akár hosszab időt is igénybe vehet, ezért az ilyen tipusú beavatkozásokat 3 munkanapra vállaljuk.