Hogyan juthatsz el hozzánk

Az iPhone, iPad, iPod készüléked javítása már nem is lehetne egyszerűbb, csak válaszd ki a számodra legmegfelelőbb szolgáltatást.

Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot és egyeztess szervizünkkel a számodra megfelelő időpontért és gyere a belvárosban található szervizünkbe.

  • Csak hívj minket hogy számítsunk rád, a 06-30.878-9998-as telefonszámon és mi megjavítjuk iPhonekészüléked mindössze 30 perc alatt.
  • Elérhetőségeink
Kicsit messzebb laksz vagy nem esik útba? Elküldheted Postán vagy Futárral. Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre, hogy felkészüljünk aziPhone, iPad vagy iPod készüléked érkezésére.
  1. Beérkezés, visszaigazolás
  2. Beérkezés időpontjától függően javítás
  3. Visszapostázás a következő munkanapon

További információért hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre. Postacím: 1141, Budapest, Szugló u. 125D.

Túl elfoglalt vagy ahhoz hogy holmi iPhone szervizekbe rohangálj!!! A szerviz megy hozzád!!! Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre és egyeztess technikusunkkal a számodra megfelelő időpontért.
  • 1-es zóna kiszállási díj 5000 HUF
  • 2-es zóna kiszállási díj 7500 HUF
  • 3-as zóna kiszállási díj 10.000 HUF

Térkép

Zónák

Zónák

Szoftver helyreállítás

Összeomlott operációs rendszer helyreállítása a készüléken tárolt adatállomány megőrzésével. Sajnos a művelet sikeressége függ az operációs rendszer összeomlásának mértékétől.

Adatmentés / adat költöztetés

A készüléken tárolt adatállomány mentése az ügyfél által hozott adathordozóra vagy újabb iPhone készülékbe. A teljes művelet időtartama függ a készüléken tárolt adat mennyiségétől. Átlagban egy óránál nem hosszabb

Szoftver frissítés adatmentéssel

Az operációs rendszer frissítését a teljes adatállomány megtartásával végezzük és hozzá adatmentést végzünk a biztonság kedvéért. A teljes művelet időtartama függ a készüléken tárolt adat mennyiségétől. Átlagban egy óránál nem hosszabb.

Apple ID Létrehozás

Az Apple ID az iPhone, iPad, iPod és Mac készülékek használatához elengedhetetlen, hiszen az alkalmazások letöltése valamint a felhő szolgáltatás igénybe vétele, de a készülék elvesztése esetén használható keresés funkcióhoz is egy Apple ID fiók megléte szükséges. Akinek nem kézenfekvő egy ilyen fiók létrehozása azoknak szeretnénk segíteni.