Hogyan juthatsz el hozzánk

Az iPhone, iPad, iPod készüléked javítása már nem is lehetne egyszerűbb, csak válaszd ki a számodra legmegfelelőbb szolgáltatást.

Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot és egyeztess szervizünkkel a számodra megfelelő időpontért és gyere a belvárosban található szervizünkbe.

  • Csak hívj minket hogy számítsunk rád, a 06-30.878-9998-as telefonszámon és mi megjavítjuk iPhonekészüléked mindössze 30 perc alatt.
  • Elérhetőségeink
Kicsit messzebb laksz vagy nem esik útba? Elküldheted Postán vagy Futárral. Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre, hogy felkészüljünk aziPhone, iPad vagy iPod készüléked érkezésére.
  1. Beérkezés, visszaigazolás
  2. Beérkezés időpontjától függően javítás
  3. Visszapostázás a következő munkanapon

További információért hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre. Postacím: 1141, Budapest, Szugló u. 125D.

Túl elfoglalt vagy ahhoz hogy holmi iPhone szervizekbe rohangálj!!! A szerviz megy hozzád!!! Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre és egyeztess technikusunkkal a számodra megfelelő időpontért.
  • 1-es zóna kiszállási díj 5000 HUF
  • 2-es zóna kiszállási díj 7500 HUF
  • 3-as zóna kiszállási díj 10.000 HUF

Térkép

Zónák

Zónák

iPhone 5 Előlap csere (LCD és érintő)

Leejtetted és betört? Nem érzékel, vagy csak a kijelző felén látod a képet? Cserélni kell, szervizünkben kényelmesen megvárható, kollégánk 15 perc alatt kicseréli. INF: Ennél a típusnál a külső érintő üveg, és az alatta található LCD kijelző 1 alkatrész, gyárilag összevannak ragasztva. Külön nem cserélhető.

iPhone 5/5C/5S/5SE Akkumulátor csere

Nagyon gyorsan lemerül? Nem tudod feltölteni 100%-ra? Hívásközben kikapcsol? A megoldás az iphone 4/4S akkumulátor cseréje. Természetesen megvárható a művelet, pár perc alatt kész van.

iPhone 5/5C/5S/5SE Töltő csatlakozó csere

Nem tölt? Nehezen megy bele a töltő kábel? Nem érzékeli a számítógép? Megszakad az átvitel? Azonnali cserét javaslunk, mielőtt nagyobb kárt szenved készüléked.

iPhone 5C Töltő csatlakozó csere

Nem tölt? Nehezen megy bele a töltő kábel? Nem érzékeli a számítógép? Megszakad az átvitel? Azonnali cserét javaslunk, mielőtt nagyobb kárt szenved készüléked.

iPhone 5/5C/5S/SE Beszéd hangszóró csere

Beszélgető partneredet halkan vagy recsegve hallod bár fel van hangosítva a készüléked? A külső porszűrő rács ugyan felfogja a szennyeződés nagy részét, azonban a mikroszkopikus por ha belekerül elhalkul, vagy a hangszóró mágnes gyűjti össze a fémszilánkokat amik ha megsértik a membránt akkor torz lesz a beszédhang. az iPhone 5/5C/5S/SE beszédhangszóró csere csupán 15 perc alatt kész, a helyszínen megvárható.

iPhone 5/5C/5S/5SE Készülékház csere

Ütődések, külső fizikai behatások miatt sarkainál megnyomódhat behorpadhat, elgörbülhet. Hosszú távon a készülékházba szerelt alaplap, kijelző valamint a többi alkatrész sem szereti, ha deformitásnak van kitéve. Arról nem is beszélve hogy nem esztétikus.

iPhone 5/5C/5S/5SE Wifi antenna csere

Unod már hogy minden este a router mellet kell ülnöd mert kevés a wifi-jel a szomszéd szobában? Valószínűleg a wifi-antennád rendetlenkedik. Látogass el szervizünkbe és egy szempillantás alatt kicseréljük neked.

iPhone 5/5C/5S/5SE Mikrofon csere

Beszélgető partnered nem hall téged rendesen? Panaszkodnak hogy halk vagy/ recsegsz? A megoldás a mikrofon cseréje. Utána komfortosabbak lesznek beszélgetéseid, és a lényegre koncentrálhattok, nem kell bocsánatot kérni a rossz minőségű hangért. Természetesen ezen művelet is megvárható szervizünkben.

iPhone 5/5C/5S/5SE Bekapcsoló gomb csere

Nem tudod bekapcsolni/lezárni a képernyőt? Mintha beljebb lenne a gomb? Nem kattan? Ki kell cserélni, amit szakképzett kollégánk 15 perc alatt meg is tesz, e közben te megvárhatod kényelmes váró szekciónkban.

iPhone 5/5C/5S/5SE Headset csatlakozó csere

Zenét hallgatnál de nem szól a headset? Csak az egyik fele szól? Recseg? Az érzékelő lábak kophatnak el a csatlakozóban. Belekerült nedvesség miatt azonban akár zárlatos is lehet az alkatrész ami a headset csatlakozásának érzékeléséért felelős, tehát amikor nincs headset csatlakoztatva akkor is viselkedhet úgy mintha lenne csatlakoztatva. Ilyenkor nincs a iphone-on beszédhang, nem hall minket a beszélgető partnerünk, de zene vagy videó lejátszásánál sincs hangja.

iPhone 5/5C/5S/5SE Némító gomb csere

Nem megy a némítás? Nem kattan rendesen? Csak erővel tudod állítani a kapcsolót? Érdemes cserélni mielőtt teljesen tönkre megy. Az alkatrész cseréje megvárható szervizünkben.

iPhone 5/5C/5S/5SE Hangerő gomb csere

Nem tudod a készülék oldalán állítani a hangerőt csak a menüben? A megfelelő alkatrész cseréje után újra működni fog készüléked.

iPhone 5/5C/5S/5SE Hátlapi kamera csere

Nem tudod megörökíteni a világod, homályos vagy foltos a kamera kép? A kamera modul cseréje javítja ezt a hibát.

iPhone 5/5C/5S/5SE Előlapi kamera csere

Take a selfie or not take a selfie- ez itt a kérdés. Homályos a kamera nem ad képet? Tönkremehetett a kamerád de egy új modul javítja ezt a hibát. Szervizünkben gyorsan tudjuk cserélni.

iPhone 5/5C/5S/5SE Elsötétedés érzékelő csere

Beszélgetés közben az arcoddal megnyomod a kijelzőt? Lenémítod? Megszakad? A készülék nem érzékeli azt hogy a fülhöz emelték. Ilyenkor kell kicserélni azt a fényérzékelőt ami hívásoknál aktív. Mint szinte minden művelet ez is megvárható szervizünkben kényelmes körülmények között.

iPhone 5/5C/5S/5SE Csengő hangszóró csere

Halkan? Netán recsegve szólal meg a kedvenc csengőhangod? Egyszerű a megoldás amit kínálunk, a megfelelő alkatrészt cseréljük, és te mindezt meg is várhatod.

iPhone 5/5C Home gomb csere

Nyomni kell mint állat? Nehezen tudsz csak kilépni egy alkalmazásból? Akár kétszer háromszor is megkell nyomni hogy működjön? Itt a megoldás a Home gomb cseréje, és máris megoldódik ez a kis kellemetlenség.

iPhone 5/5C/5S/5SE Rezgő motor csere

Lenémítod a telefont és az többé semmilyen formáját nem mutatja hogy kerestek. Lehet hogy nem rezeg már többé. Egy rezgő motor csere és újra dorombol szeretett iPhone-od.

iPhone 5/5C/5S/5SE 3g/gsm antenna csere

Gyenge a térerő, nem ér el a babád szakadozik a vétel. GSM antenna meghibásodása okozhat térerő problémát. De cseréjével ismét csalatkozhatunk a skynet-hez :) 

iPhone 5C Bekapcsoló gomb hiba

Nem tudod bekapcsolni/lezárni a képernyőt? Mintha beljebb lenne a gomb? Nem kattan? Ki kell cserélni, amit szakképzett kollégánk 20 perc alatt meg is tesz, e közben te megvárhatod kényelmes váró szekciónkban.

iPhone 5C Akkucsere

Nagyon gyorsan lemerül? Nem tudod feltölteni 100%-ra? Hívás közben kikapcsol? A megoldás az akkumulátor cseréje. Természetesen megvárható a művelet, pár perc alatt kész van.

iPhone 5C Hátlapcsere

Leesett? Megrepedt? Csúnyán karcos? Esztétikai felújítás szükséges, hogy ne jusson a készülékházba nem kívánt por vagy nedvesség. Teljes műanyag hátlap cseréje 40 perc és akár szervizünkben kényelmesen megvárható.

iPhone 5C Előlap csere (LCD és érintő)

Leejtetted és betört? Nem érzékel, vagy csak a kijelző felén látod a képet? Cserélni kell, szervizünkben kényelmesen megvárható, kollégánk 15 perc alatt kicseréli. INF: Ennél a típusnál a külső érintő üveg, és az alatta található LCD kijelző 1 alkatrész, gyárilag összevannak ragasztva. Külön nem cserélhető.

Alaplapi javítások

Vannak hibák amiket a fentebb felsorolt moduláris alkatrész cserék nem orvosolnak, mert azt a funkciót kezelő alaplapi alkatrész hibásodott meg. Ezen alkatrészek hibafeltárása és javítása együttesen akár hosszab időt is igénybe vehet, ezért az ilyen tipusú beavatkozásokat 3 munkanapra vállaljuk.