Hogyan juthatsz el hozzánk

Az iPhone, iPad, iPod készüléked javítása már nem is lehetne egyszerűbb, csak válaszd ki a számodra legmegfelelőbb szolgáltatást.

Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot és egyeztess szervizünkkel a számodra megfelelő időpontért és gyere a belvárosban található szervizünkbe.

  • Csak hívj minket hogy számítsunk rád, a 06-30.878-9998-as telefonszámon és mi megjavítjuk iPhonekészüléked mindössze 30 perc alatt.
  • Elérhetőségeink
Kicsit messzebb laksz vagy nem esik útba? Elküldheted Postán vagy Futárral. Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre, hogy felkészüljünk aziPhone, iPad vagy iPod készüléked érkezésére.
  1. Beérkezés, visszaigazolás
  2. Beérkezés időpontjától függően javítás
  3. Visszapostázás a következő munkanapon

További információért hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre. Postacím: 1141, Budapest, Szugló u. 125D.

Túl elfoglalt vagy ahhoz hogy holmi iPhone szervizekbe rohangálj!!! A szerviz megy hozzád!!! Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre és egyeztess technikusunkkal a számodra megfelelő időpontért.
  • 1-es zóna kiszállási díj 5000 HUF
  • 2-es zóna kiszállási díj 7500 HUF
  • 3-as zóna kiszállási díj 10.000 HUF

Térkép

Zónák

Zónák

iPhone 8 Előlap csere (LCD és érintő)

iPhone 8 LCD csere. Leejtetted és betört? Nem érzékel, vagy csak a kijelző felén látod a képet? Cserélni kell, szervizünkben kényelmesen megvárható, kollégánk 15 perc alatt kicseréli. INF: Ennél a típusnál a külső érintő üveg, és az alatta található LCD kijelző 1 alkatrész, gyárilag össze vannak ragasztva. Külön nem cserélhető.Külön kérésre tudjuk a javítást Gyári felújított kijelzővel végezni. Részletekről érdeklődj kollégáinknál.

iPhone 8 Akku csere

Nagyon gyorsan lemerül? 20-30% töltést mutat mégis kikapcsol? Hívásközben kikapcsol? A megoldás az iphone 8 akkumulátor cseréje. Természetesen megvárható a művelet, pár perc alatt kész van.

iPhone 8 Töltő csatlakozó csere

Mozgatni kell, hogy elkezdje a töltést? Nehezen megy bele a csatlakozó? Nem érzékeli a számítógép? Megszakad az átvitel? Az iPhone 8 egy csatlakozót használ mind a töltésre, az adatátvitelre, de a headsetet is ide csatlakoztatjuk. a fokozottabb igénybevétel gyorsabb elhasználódást eredményez.

iPhone 8 Beszéd hangszóró csere

Beszélgető partneredet halkan vagy recsegve hallod bár fel van hangosítva a készüléked? A külső porszűrő rács ugyan felfogja a szennyeződés nagy részét, azonban a mikroszkopikus por ha belekerül elhalkul, vagy a hangszóró mágnes gyűjti össze a fémszilánkokat amik ha megsértik a membránt akkor torz lesz a beszédhang. az iPhone 8 beszédhangszóró csere csupán 15 perc alatt kész, a helyszínen megvárható.

iPhone 8 Készülékház csere

Ütődések, külső fizikai behatások miatt sarkainál megnyomódhat behorpadhat, elgörbülhet. Hosszú távon a készülékházba szerelt alaplap, kijelző valamint a többi alkatrész sem szereti, ha deformitásnak van kitéve. Arról nem is beszélve hogy nem esztétikus. Sok esetben csak a hátlapi üveg törik be ez külön cserélhető.

iPhone 8 Mikrofon csere

iPhone 8 Headset csatlakozó csere

Zenét hallgatnál de nem szól a headset? Csak az egyik fele szól? Recseg? Az iPhone 8 nem rendelkezik 3,5 jack csatlakozóval mint elődei, helytakarékosság miatt. A töltő csatlakozó tölti be a headset csatlakozó szerepét. Itt a töltéssel közösen használt csatlakozóban az érintkezők gyorsabb kopása miatt fordulhat elő hogy recseg, vagy rendellenesen viselkedik. Belekerült nedvesség miatt azonban akár zárlatos is lehet az alkatrész ami a headset csatlakozásának érzékeléséért felelős, tehát amikor nincs headset csatlakoztatva akkor is viselkedhet úgy mintha lenne csatlakoztatva. Ilyenkor nincs a iphone-on beszédhang, nem hall minket a beszélgető partnerünk, de zene vagy videó lejátszásánál sincs hangja.

iPhone 8 Bekapcsoló gomb fólia csere

iPhone 8 Némító gomb csere

iPhone 8 Hangerő gomb fólia csere

iPhone 8 Hátlapi kamera csere

iPhone 8 Előlapi kamera csere

iPhone 8 Fényérzékelő – Elsötétedés érzékelő csere

iPhone 8 Csengő hangszóró csere

iPhone 8 Vibra motor csere

iPhone 8 Ultrahangos tisztítás

iPhone 8 Alaplapi javítások – bevizsgálás után

Vannak hibák amiket a fentebb felsorolt moduláris alkatrész cserék nem orvosolnak, mert azt a funkciót kezelő alaplapi alkatrész hibásodott meg. Ezen alkatrészek hibafeltárása és javítása együttesen akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért az ilyen típusú beavatkozásokat 3 munkanapra vállaljuk.