Hogyan juthatsz el hozzánk

Az iPhone, iPad, iPod készüléked javítása már nem is lehetne egyszerűbb, csak válaszd ki a számodra legmegfelelőbb szolgáltatást.

Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot és egyeztess szervizünkkel a számodra megfelelő időpontért és gyere a belvárosban található szervizünkbe.

  • Csak hívj minket hogy számítsunk rád, a 06-30.878-9998-as telefonszámon és mi megjavítjuk iPhonekészüléked mindössze 30 perc alatt.
  • Elérhetőségeink
Kicsit messzebb laksz vagy nem esik útba? Elküldheted Postán vagy Futárral. Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre, hogy felkészüljünk aziPhone, iPad vagy iPod készüléked érkezésére.
  1. Beérkezés, visszaigazolás
  2. Beérkezés időpontjától függően javítás
  3. Visszapostázás a következő munkanapon

További információért hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre. Postacím: 1141, Budapest, Szugló u. 125D.

Túl elfoglalt vagy ahhoz hogy holmi iPhone szervizekbe rohangálj!!! A szerviz megy hozzád!!! Kérlek hívd a 06-30-878-9998-as telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt az info@iphoneservice.hu címre és egyeztess technikusunkkal a számodra megfelelő időpontért.
  • 1-es zóna kiszállási díj 5000 HUF
  • 2-es zóna kiszállási díj 7500 HUF
  • 3-as zóna kiszállási díj 10.000 HUF

Térkép

Zónák

Zónák

iPhone 6 S Plus Előlap csere (LCD és érintő)

Leejtetted és betört? Nem érzékel, vagy csak a kijelző felén látod a képet? Cserélni kell, szervizünkben kényelmesen megvárható, kollégánk 15 perc alatt kicseréli. INF: Ennél a típusnál a külső érintő üveg, és az alatta található LCD kijelző 1 alkatrész, gyárilag összevannak ragasztva. Külön nem cserélhető.

iPhone 6 S Plus Akkumulátor csere

Nagyon gyorsan lemerül? Nem tudod feltölteni 100%-ra? Hívásközben kikapcsol? A megoldás az iphone 6S/6Splus akkumulátor cseréje. Természetesen megvárható a művelet, pár perc alatt kész van.

iPhone 6 S Plus Töltő csatlakozó csere

Nem tölt? Nehezen megy bele a töltő kábel? Nem érzékeli a számítógép? Megszakad az átvitel? Azonnali cserét javaslunk, mielőtt nagyobb kárt szenved készüléked.

iPhone 6 S Plus Beszéd hangszóró csere

Beszélgető partneredet halkan vagy recsegve hallod bár fel van hangosítva a készüléked? A külső porszűrő rács ugyan felfogja a szennyeződés nagy részét, azonban a mikroszkopikus por ha belekerül elhalkul, vagy a hangszóró mágnes gyűjti össze a fémszilánkokat amik ha megsértik a membránt akkor torz lesz a beszédhang. az iPhone 6S plus beszédhangszóró csere csupán 15 perc alatt kész, a helyszínen megvárható.

iPhone 6 S Plus Készülékház csere

Leesett? Megnyomódott? Csúnyán karcos? Deformálódott? Hogy ne okozzon több problémát, érdemes cserélni, mielőtt nagyobb bajt okoz a felületi feszültség, elrepesztheti az érintőt, de károsíthatja a telefon alaplapját is. Teljes fémhátlap cseréje 40 perc és akár  szervizünkben kényelmesen megvárható.

iPhone 6 S Plus Mikrofon csere

Beszélgető partnered nem hall téged rendesen? Panaszkodnak hogy halk vagy/ recsegsz? A megoldás a mikrofon cseréje. Utána komfortosabbak lesznek beszélgetéseid, és a lényegre koncentrálhattok, nem kell bocsánatot kérni a rossz minőségű hangért. Természetesen ezen művelet is megvárható szervizünkben.

iPhone 6 S Plus Wifi antenna csere

Unod már hogy minden este a router mellet kell ülnöd mert kevés a wifi-jel a szomszéd szobában? Valószínűleg a wifi-antennád rendetlenkedik. Látogass el szervizünkbe és egy szempillantás alatt kicseréljük neked.

iPhone 6 S Plus Bekapcsoló gomb csere

Nem tudod bekapcsolni/lezárni a képernyőt? Mintha beljebb lenne a gomb? Nem kattan? Ki kell cserélni, amit szakképzett kollégánk 15 perc alatt meg is tesz, e közben te megvárhatod kényelmes váró szekciónkban.

iPhone 6 S Plus Headset csatlakozó csere

Zenét hallgatnál de nem szól a headset? Csak az egyik fele szól? Recseg? Az érzékelő lábak kophatnak el a csatlakozóban. Belekerült nedvesség miatt azonban akár zárlatos is lehet az alkatrész ami a headset csatlakozásának érzékeléséért felelős, tehát amikor nincs headset csatlakoztatva akkor is viselkedhet úgy mintha lenne csatlakoztatva. Ilyenkor nincs a iphone-on beszédhang, nem hall minket a beszélgető partnerünk, de zene vagy videó lejátszásánál sincs hangja.

iPhone 6 S Plus Némító gomb csere

Nem megy a némítás? Nem kattan rendesen? Csak erővel tudod állítani a kapcsolót? Érdemes cserélni mielőtt teljesen tönkre megy. Az alkatrész cseréje megvárható szervizünkben.

iPhone 6 S Plus Hangerő gomb csere

Nem tudod a készülék oldalán állítani a hangerőt csak a menüben? A megfelelő alkatrész cseréje után újra működni fog készüléked.

iPhone 6 S Plus Home gomb csere

Nyomni kell mint állat? Nehezen tudsz csak kilépni egy alkalmazásból? Akár kétszer háromszor is megkell nyomni hogy működjön? Itt a megoldás a Home gomb cseréje, és máris megoldódik ez a kis kellemetlenség. Ennél a típusnál a touch ID- vel szerelt home gomb csere után sajnos a touch ID (ujjlenyomat olvasó) nem lesz aktiválható többet.

iPhone 6 S Plus Hátlapi kamera csere

Nem tudod megörökíteni a világod, homályos vagy foltos a kamera kép? A kamera modul cseréje javítja ezt a hibát.

iPhone 6 S Plus Előlapi kamera csere

Take a selfie or not take a selfie- ez itt a kérdés. Homályos a kamera nem ad képet? Tönkremehetett a kamerád de egy új modul javítja ezt a hibát. Szervizünkben gyorsan tudjuk cserélni.

iPhone 6 S Plus Elsötétedés érzékelő csere

Beszélgetés közben az arcoddal megnyomod a kijelzőt? Lenémítod? Megszakad? A készülék nem érzékeli azt hogy a fülhöz emelték. Ilyenkor kell kicserélni azt a fényérzékelőt ami hívásoknál aktív. Mint szinte minden művelet ez is megvárható szervizünkben kényelmes körülmények között.

iPhone 6 S Plus Csengő hangszóró csere

Halkan? Netán recsegve szólal meg a kedvenc csengőhangod? Egyszerű a megoldás amit kínálunk, a megfelelő alkatrészt cseréljük, és te mindezt meg is várhatod.

iPhone 6 S Plus Rezgő motor csere

Lenémítod a telefont és az többé semmilyen formáját nem mutatja hogy kerestek. Lehet hogy nem rezeg már többé. Egy rezgő motor csere és újra dorombol szeretett iPhone-od.

iPhone 6 S Plus Ultrahangos tisztítás

iPhone 6 S Plus Alaplapi javítások – bevizsgálás után

Vannak hibák amiket a fentebb felsorolt moduláris alkatrész cserék nem orvosolnak, mert azt a funkciót kezelő alaplapi alkatrész hibásodott meg. Ezen alkatrészek hibafeltárása és javítása együttesen akár hosszab időt is igénybe vehet, ezért az ilyen tipusú beavatkozásokat 3 munkanapra vállaljuk.