Manapság egyre népszerűbb az úgynevezett okos-telefonok használata. Az iPhone hat év alatt megtett útja során rendkívül gyorsan elterjedt, és napról napra egyre több ember használja a készülékeket.

iPhone generációk

iPhone generációk


A fejlesztés nem kevesebb, mint két és fél évig tartott, mely egy rendkívül embert próbáló időszak volt a készüléken dolgozó mérnökök számára. Az iPhone fejlesztése során kizárólag erre a készülékre összepontosítottak az Apple-nél, mellyel mindent kockára tettek.

Steve Jobs 2007 januárjára tervezte az iPhone bemutatóját. A bemutató előtti időszak, ha lehet még stresszesebb volt, hiszen kész termékként tervezték bemutatni a készüléket, azonban eközben még nagyjából száz féle prototípus létezett, mindegyik kisebb-nagyobb hibákkal. Ennek következtében a bemutató napján különféle trükköket alkalmaztak, egész pontosan több iPhone készüléket, hogy az akkor még instabil lábakon álló iPhone teljesen késznek tűnjön. Volt olyan készülék amiről telefonálni lehetett, volt amiről internetezni és volt ami zenehallgatásra volt használható, de egyben még nem működtek. A bemutató nagy sikert aratott a szakújságírók körében és indult világhódító útjára.

Mára az iPhone egy világszerte sokak által használt eszközzé nőtte ki magát. A készülék a telefonáláson keresztül az internetes böngészésen át a zenehallgatásig mindenre tökéletesen alkalmas, és a letölthető alkalmazások száma szinte végtelen.

Steve Jobs első iPhone

Steve Jobs első iPhone

Amennyiben Ön is egy iPhone boldog tulajdonosa, és valamilyen problémája merült fel készülékével kapcsolatban, akkor jól jön az iphone szerviz.